Ridderbadet 10
Åpent nå

Ridderbadet

Åpent nå
Vanlige åpningstider

Mandag-torsdag: 10:00-19:00
Fredag-lørdag: 10:00-21:00
Søndag: 10:00-19:00

Ridderbadet tilbyr full spaopplevelse for både voksne og barn. Vi har to avdelinger som dekker behovet for alle, uansett alder. I voksenavdelingen kan du nyte både innendørs. og utendørs basseng med swim-out, utendørs jacuzzi, loungeavdeling og en deilig sauna. I tillegg har Ridderbadet sin egen bar som serverer det du ønsker av drikke og lette retter levert fra Casa Montagna.
Barneavdelingen vår tilbyr to basseng i forskjellige dybder, fontener, fossefall og vannsklie. Det er også er stor loungeavdeling hvor man kan nyte en pause med noe godt å drikke/spise.
Tjeneste

Pakketilbud

Ridderbadet 20

Kombiner velvære med en deilig middag på Casa Montagna! Sjekk ut nettsiden for å finne ut mer om "Sunday Feeling", Familietid eller Teambuilding.

Tjeneste

Hud- og hårpleie

Ridderbadet 39

Opplev velværefølelsen hjemme med luksuriøse produkter fra BABOR og BJöRK – eksklusive dufter som forvandler din egen hverdag.

Tjeneste

Mat og drikke

Ridderbadet 5

Utforsk vårt mangfoldige utvalg av mat og drikke på Ridderbadet. Maten tilberedes med ferske råvarer fra italienske Casa Montagna. Ta en titt på vår spennende meny på nettsiden vår.