A1865972 BB50 44C9 A481 86F1986E6871

I 2023 arrangeres Beitostølen Live for tredje gang. En todagers musikkfestival i trygge og idylliske omgivelser på Beistostølen Stadion

Gjør deg klar til storslåtte konsertopplevelser i vakker natur med frisk fjelluft! 

Trygg og godt tilrettelagt for alle.

Deltakere under 18 år får en egen armbånd som hindrer kjøp av alkohol. Barn under 16 år velkommen i følge med en edruelig foresatt. 

Festivalområdet er godt tilrettelagt for mennesker med funksjonsnedsettelser. For best mulig tilrettelegging, bestill billett med "rullestol"-symbol på Ticketmaster. Ledsagere med ledsagerbevis får rabattert pris. 

Ole Ivars Beitostølen Live

Ole Ivars - DEN SISTE DANSEN, AVSKJEDSTURNÈ, Lørdag 12. August

Få med deg Valdres-eksklusiv avskjedskonsert med det folkekjære bandet fra Hamar, som  er "lokomotivet" blant norske danseband!

Selv dette bandet innser at "lokomotivet" nå med god samvittighet bør kunne rulle rolig frem mot perrongen på sin endestasjon. Det vil Blien runde med kjente og kjære låter på turneen som har fått navnet "DEN SISTE DANSEN".

Bestill billetter på Ticketmaster

Dirtydeedsbeitostølen Live

DIRTY DEEDS - A tribute to AC/DC, Fredag 11. August

DIRTY DEEDS gjør et forrykende AC/DC show og spiller låter fra hele perioden, fra første album hvor Bon Scott synger, til siste album «Rock or Bust" med Brian Johnson.

DIRTY DEEDS har spilt konserter over hele landet, og har befestet sin rolle som Norges beste AC/DC tribute band!

Bestill billetter på Ticketmaster

Øystein Sunde Beitostølen Live

ØYSTEIN SUNDE med 15-manns orkester. Lørdag 12. August

Sunde har selvfølgelig med seg sitt fast band, "Meget i Sløyd", men denne gangen blir det i tillegg "full pakke" med Staffan William Olssons blåserekke, "Sharp Nine", koring fra "Erfarne Kvinnfolk" og Tor Welo på piano.
Velkommen til en unik og annerledes konsert med Øystein Sunde!
Bilde mangler

Beitostølen Live 2023

Beitostølen Live
11. aug - 12. aug