Vi er stolte av den gode felleskapet på Beitostølen. Sammen har vi skapt mindre og større internasjonale arrangementer. Les mer om hvordan du kan bli med på laget!

I bygda vår er det mange lokale ildsjeler og vi ønsker at flere kobler seg PÅ og blir med, bygger vennskap, bidrar til de gode følelsene rundt dugnad og samfunnsengasjement.

Det er flere måter du kan bli med i den gode felleskapet på Beitostølen og i Øystre Slidre kommunen.

Delta som publikum på store og mindre kultur og idrettsarrangement. Øystre Slidre Idrettsarrangement har ansvar for Beitosprinten og Fjellmaraton hvert år. Overskuddet av arrangementene går tilbake til å holde barn og ungdom i bygda i aktivitet. 

Mindre frivillige organisasjoner, som Øystre Slidre sanglaget og danslaget arrangerer større og mindre konserter til glede for lokale og besøkende. Følg med på sidene våre for oppdatert informasjon.

Bli med som frivillig og skap nye og meningsfulle relasjoner. Beitosprinten og Fjellmaraton trenger alltid nye frivillige. Det er også mulig å bli med som frivillig på kommersielle arrangementer som Trollrock eller Beitostølen Live. 

Gi et bidrag til en forening eller organisasjon som er ditt hjertet nært og bidra til holde live i det lokale samfunnet. Løypeforening er et godt eksempel på en organisasjon du kan støtte på denne måte.  

Fult oversikt over alle frivillige organisasjonene i vår kommune finner du her: 

https://www.oystre-slidre.kommune.no/tjenester/kultur-idrett-og-fritid/lag-og-organisasjonar/lag-og-organisasjonar-i-oystre-slidre/