Huskyturvakkert

Vi håper at du skal lære noe nytt når du er på besøk hos oss. 

Her kan du helt enkelt bare nyte naturen og fjellet helt på egen hånd sammen med venner og familie.

Men vi kan også varmt anbefale å bli med på tur sammen med våre eksperter på gode opplevelser.

Snowrafting

Beito Aktiv & Skiskole

En god start på skiopplevelsen kan være å leie en dyktig skiinstruktør som tar deg med på en flott og lærerik dag i alpinbakken, på randoneeski opp en fin fjelltopp eller ut i langrennsløypa for å gi deg god skiteknikk.

Her finner du også din beste venn på flotte fjelltur, fisketur eller en spennende raftingtur, juvhopp og mye annet gøy. Sjekk mer på deres hjemmeside, eller besøk de på Velkomstsenteret midt i Beitostølen sentrum.

Beitostølen Aktiv & Skiskole

Beito Huskfoto1 Z5X9904

Beito Husky Tours

Hundespannkjøring er mye mer enn å sitte på sleden bak ivrige hunder. Her får du en komplett opplæring i hvordan du gjør klart hundespannet for dagens tur med deg som Musher. Her er det fort gjort å bli frelst...

Niklas og Elisa og deres flotte kolleger har også flere fine aktiviteter bla. for barn som får kose med valper. Vil du virkelig ut på en ekspedisjon så er dette også stedet vi absolutt kan anbefale.

Se mer på deres egen hjemmeside.

Beito Husky tours AS

Barneridning

Myhre Gaard

Et flott ridesenter med turer i fjellet som passer for deg som er glad i hest eller som har lyst til å lære mer om denne fantastiske sporten.

Myhre Gård har også støl inne i Ole hvor man kan overnatte og nyte stillheten i fjellet.

Myhre Gård

Knausen Kunder Panorama

Bike Beitostølen

Bike Beitostølen AS er Beitostølens hoffleverandør av guiding og instruksjon på terrengsykkel. De gir deg fantastiske naturopplevelser fra sykkelsetet. Guidene hos Bike Beitostølen viser deg de fineste stiene, shuttler, og holder kurs på sykkel når du ønsker. Om du er i gruppe eller vil ha 1:1-leksjoner er det bare å ta kontakt. De guider og instruerer i hele Valdres. Guidene er lokale og derfor lommekjente, og viser deg de beste stiene som er uoppdagede for mange.

Bike Beitostølen

Rideturutsikt

Fjellrittet - rideturer i fjellet

Det bor en liten drøm i mange av oss om å ri over høye fjell, raste i frodige daler og oppleve samspillet mellom natur, hester og mennesker.

https://www.fjellrittet.no