Huskyturvakkert

Vi ønsker at du skal få gode opplevelser og lære noe nytt når du er på besøk hos oss. Våre dyktige aktivitets arrangører sørger for trygge opplevelser for alle.   

Her kan du helt enkelt bare nyte naturen og fjellet helt på egen hånd. 

Men vi kan også varmt anbefale å bli med på tur sammen med våre eksperter på gode opplevelser. Våre aktivitets arrangører har lang fartstid på Beitostølen og det er ikke rart vi er stolte av dem. Unike naturopplevelser med dyr, sykkel eller til fots. Aktivitet i høyden. Fart og spenning eller fredfulle turer. Opplevelser tilpasset de minste i familien, eller heftige turer i fjellheimen med ekspedisjons preg. 

Snowrafting

Beito Aktiv & Skiskole

En god start på skiopplevelsen kan være å leie en dyktig skiinstruktør som tar deg med på en flott og lærerik dag i alpinbakken, på randonee opp en fin fjelltopp eller ut i langrennsløypa for å hjelpe deg med skiteknikken. 

Her finner du også kjentmenn og instruktører på fjelltur, fisketur og  mye annet gøy. Sjekk deres hjemmeside, eller besøk de på Velkomstsenteret midt i Beitostølen sentrum hvor Agneta og Tor Håvard ønsker dere velkomne. 

Beitostølen Aktiv & Skiskole

Beito Husky Dogsledding Expedition 5

Beito Husky Tours

Hundespannkjøring er mye mer enn å sitte på sleden bak ivrige hunder. Her får du en komplett opplæring i hvordan du gjør hundene klare for dagens tur med deg som "Musher". Her er det fort gjort å bli hekta...

Niklas og Elisa og deres flotte kolleger har også flere fine aktiviteter bla. for barn som får kose med valper. Vil du virkelig ut på en ekspedisjon så er dette også stedet vi absolutt kan anbefale.

Besøk deres hjemmeside for mer informasjon.

Beito Husky Tours

Barneridning

Myhre Gård

Et flott ridesenter med turer som passer for deg som er glad i hest eller som har lyst til å lære mer om denne fantastiske sporten.

Grete og Vemund har bygd imponerende fasiliteter som gjør det mulig å arrangere gode opplevelser hele året, uansett vær.  Utebane og ridestier rett fra Gården. Men du kan også ri inne i en imponerende ridehall med tilhørende fasiliteter og møtelokaler.

Myhre Gård har også støl inne i Ole hvor man kan overnatte, ta en badstue, spise gode vafler og nyte stillheten i fjellet.

Myhre Gård

Knausen Kunder Panorama

Bike Beitostølen

Bike Beitostølen AS er Beitostølens hoffleverandør av guiding og instruksjon på terrengsykkel. De gir deg fantastiske naturopplevelser fra sykkelsetet. Guidene hos Bike Beitostølen viser deg de fineste stiene, og holder kurs på sykkel når du ønsker. Om du er i gruppe eller vil ha 1:1-leksjoner er det bare å ta kontakt. De guider og instruerer i hele Valdres. Guidene er lokale og derfor lommekjente, og viser deg de beste stiene som er uoppdagede for mange.

Bike Beitostølen

Rideturutsikt

Fjellrittet - rideturer i fjellet

Det bor en liten drøm i mange av oss om å ri over høye fjell, raste i frodige daler og oppleve samspillet mellom natur, hester og mennesker.

Torgeir har hatt turer i mer enn 35 år med base på Beitostølen.

Sommer 2023 tar han en velfortjent pause. Vinter 2023 kan man fortsatt oppleve kanefart turer med Torgeir og de fine hestene. 

Fjellrittet