Arvesvinter1
Åpent nå

Arves Vaktmesterservice AS

Arves hjelper deg med nesten alt

Trenger du reparasjon, vedlikehold, bygging, brøyting eller hjelp til det meste som kan gjøres med redskap så sjekk ut Arves Vaktmesterservice. Du finner de også rett ved KIWI.

Tjeneste

Vaktmestertjenester

Arves4

Arves Vaktmesterservice AS fungerer som en totalleverandør på Beitostølen og omegn.

Tjeneste

Renhold

Arves2

Vi er offentlig godkjent renholdsfirma og utfører alle typer renhold. Vi tilbyr utvask av hytter etter utleie, årlig rundvask, flyttevask, byggvask, rense tepper og utleie av sengetøy og håndklær.

Tjeneste

Snekkertjenester

Arves5

Vi bygger boder, plattinger og terrasser, bytter vinduer og dører, deler av rom, fjerner lettvegger, monterer og bygger innredning og bytter vindskier og utvendig panel.

Tjeneste

Maling og beising

Arves6

Vi har 15 års erfaring med å beise og male hytter og hus. Vi utfører alle typer innendørs maling og fornyer kjøkken, innedører og skap. Vi videreformidler også gulvsliper og behandler gulv. 

Tjeneste

Hytteservice

Arvesvinter7

Vi tilbyr ukentlig tilsyn av hytter.

Tjeneste

Jacuzzi tilsyn

Vi tilbyr fast tilsyn av deres jacuzzi. Vi sjekker jacuzzien hver uke, måler ph/klor verdier, sjekker temperatur og etterfyller vann om nødvendig. Vi kan også tømme og vaske karet ved jevne mellomrom, skifte filter og annet vedlikehold.

Tjeneste

Vintertjenester, snøkmåking

Arvesvinter6

Vi tilbyr håndmåking inn til hytter der traktoren slutter, rundt hytter og terrasser. Er det glatt, kommer vi og strør. Vi bruker håndskuffe eller snøfreser.

Tjeneste

Garasjevask

Arves7

Vi utfører garasjevask av alle type garasjeanlegg, i sameier og forretningsbygg. Vi har en solid gulvvaskemaskin som feier og koster først og deretter vasker med såpe og vann og suger opp skitten. 

Tjeneste

Flott bjørkeved til salgs

Arvesvinter5

Vi tilbyr flott tørr bjørkeved i 40 liters sekker. Vi kjører ut ved tirsdager og fredager.

Tjeneste

Flyttehjelp

Arvesvinter8

Vi tilbyr flyttehjelp. Vi har en stor skaphenger + varebil og er tilgjengelig på kort varsel. Vi tilbyr også mellomlagring av møbler og utstyr i egne avlåste lagerrom i sentrum av Beitostølen.

Tjeneste

Vedlikehold av tak

Arves8

Et torvtak er flott å se på når det er fint, men det krever vedlikehold. Vi tilby årlig vedlikeholdsplan av torvtak. Her gjødsler vi taket på våren og klipper og luker tidlig høst. Det hender at veksten på taket ikke er jevn, da hjelper det å etterfylle med torv, fjerne eventuell mose, gjødsle. Vi bytter også takrenner, vindskier og torvstokker om det er nødvendig.

Tjeneste

Plenklipping

Vi tilbyr å holde gresset nede rundt hytta. Enten at dere kontakter oss hver gang dere vil ha klippet eller dere avtaler om fast klipp gjennom vekstsesongen. Vi rydder også kratt og busker som har vokst seg store og feller trær.