Aktiviteter Sommer og Høst 2024

Aktivitet

Beito klatrepark

Logo Beitoklatrepark

Prøv Beito Klatrepark som er en fin og utfordrende park som ligger fint til i skogkanten ved vannet Øyangen nedenfor Beitostølen, i bygda Beito.
Det er tre forskjellige løyper merket grønn, rød og sort hvorav sort er den mest utfordrende. Gjennomsnittlig bruker en klatrer 1,5-2 timer for å gå igjennom de tre løypene.
Påmelding kreves før oppmøte. Bestill plass på en av avgangene via Beito Aktivs hjemmeside.
Anbefalt fra 7 år (minimum 130 cm)
For de yngre gjestene anbefaler vi Mini-klatreparken som ligger i samme område.

Aktivitet

Besseggen med guide sommer 2024

Besseggen 28 Juni 2023 (22)

Opplev den majestetiske Besseggen med Beitostølen Aktiv og Skiskole – din guide til et eventyr i hjertet av Jotunheimen. Vi tar hånd om all logistikk, slik at du kan vie din oppmerksomhet fullt ut til den storslåtte naturen og vandringen.

Dagen starter med båtreise med Gjendebåtene til Memurubu, en kort 20-minutters overfart som setter tonen for dagen som venter. Fra Memurubu begynner vandringen tilbake til Gjendesheim, en rute på omtrent 17 kilometer som når sitt høyeste punkt på 1743 meter over havet.

Vår guide er ikke bare din veiviser gjennom dagent men også trent i førstehjelp og utstyrt med et førstehjelpsett for din sikkerhet. Vær oppmerksom på at det ikke er mobildekning overalt langs eggen, så her får du virkelig muligheten til å koble fra og være ett med naturen.

Faste turer sommer 2024
Ønsker du en en privat guide, ta kontakt for tilbud. Sen oss en mail

Aktivitet

Guidede fjellturer med huskyer

Fjellvandring Med Huskyer

Hundene i Beito er ypperlig turkamerater og alltid klare for å bli med på tur.  Toppturer til kjente topper og enklere fjellvandring til skjulte perler i området. Vanskelighetsgrad og lengden på turen tilrettelegges etter behov.

Aktivitet

Fjellklatring på Heklefjell

Sofie Nilsson Beito 16

Fjellklatring
Fjellklatring er en måte å oppleve hva naturen har å tilby. En utfordrende, spennende måte og du sitter igjen med en enorm mestringsfølelse. Feltet vi klatrer i  finner du ca 5 minutter med bil fra Beitostølen sentrum.
På Heklefjell finnes det ruter som passer både for nybegynnere og for de mer erfarne klatrerne.
Alt nødvendig utstyr låner du av oss. En utfordrende og spennende måte å oppleve fjellet og naturen på. Dyktige og kunnskapsrike guider sørger for god instruksjon og mestringsfølelse. Heklefjell ligger 5 minutter med bil fra Beitostølen sentrum.

Ruten tilpasses ferdighetsnivå anbefalt fra 7 år.

Sommer og høst er fjellklatring på Heklefjell åpent for booking.
Se ledige dato i booking-kalendern.
Grupper ta gjerne kontakt direkte på e-post for bestilling og mer informasjon.

 

Aktivitet

Fiskebåtutleie

Båtgbrygga (2)

Lei en båt i innsjøen Øyangen. 
Fiske med stang fra båt i Øyangen gjelder fra 15.juni til 25.august. Fiskekort til stangfiske fra båt kjøpes på inatur.no. Gratis under 16 år. 
Under fellesferien er det lurt å bestille båt i god tid før ankomst til Beitostølen.

For den ivrige fiskeren eller nybegynnere har våre fiske guider fiskekurs året rundt på forespørsel.

Aktivitet

Gårdsbesøk, Myhre Gård

Myhre Gård 13

Fantastisk innendørs aktivitet for hele familien. Spesielt egnet små barn som er glad i dyr. Møt alle våre fine gårdsdyr og litt kveldsmat inkludert. 

Myhre Gård arrangerer gårdsbesøk hver dag, hele året på forespørsel.

Aktivitet

Elvevandring

Elvevandring

Et kort stykke unna Beitostølen sentrum,  ligger Raudalen og Gipa vannfall. Bli med på en guidet opplevelse med vandring i elva. Turen er lagt opp slik at man går vått på vei opp i juvet og tørker på vei ned.
I Gipa passerer vi fossefall på opp til 100 m. Spektakulære «fotomoments» under veis.
Turen krever middels kondisjon. Hvis du har lyst stopper vi underveis og bader. Vi tar en rast og koker kaffe over åpen ild.

Vi anbefaler skallbekledning, joggesko med ullsokker når vi går i elva. Ta med skift og niste i ryggsekken. Vi tar en pause på vei ned igjen. Transport, egen bil eller etter avtale med guiden når dere bestiller. Kjøretid ca. 10 minutter.

Aktivitet

Kanoturer og kanoutleie

Kanotur

En varm sommerdag frister det med forfriskende vannaktiviteter.  Guidede turer hver dag. Kortere familievennlige turer og lengre kveldsturer inkludert en ekte utendørs middag. Har du padlet før, er det også mulig å leie utstyret og padle på egen hånd. Velg mellom kano, sit-on-top kajakk eller SUP-brett. 

Aktivitet

Rideturer Sommer/Høst, Myhre Gård

Ridning Med Myhre

Rideturer for nybegynnere, lett øvde og erfarne ryttere.

Myhre Gård arrangerer guidede turer hverdag på forespørsel. Fra korte turer til flere timersturer.

Turene tilrettelegges små barn helt ned i 2 års alder.

Aktivitet

Rideundervisning, Myhre Gård

Myhre Gård 6

Myhre Gård arrangerer rideundervisning for alle nivåer, året rundt. Trygge hester og erfarne instruktører sørger for god progresjon og mestringsfølelse, uansett nivå. 

Myhre Gård har utebane og ridehall slik at instruksjon kan gjennomfører uansett sesong eller værforhold. 

I tillegg til enkelte instruksjonstimer, tilbys Rideskole (Helårs- eller halvårskurs), helgekurs og rideleir i alle ferier! 

Aktivitet

SwimIn-SwimOut

Ridderbadet 27

Hos oss på Ridderbadet kan du nyte et herlig bad i basseng med temperatur på rundt 34 grader både inne og ute! 

Utendørs jacuzzi med herlig utsikt mot vakre Jotunheimen

Aktivitet

Sykling på Beitostølen

Kart Beitostølen Trail Arena

På Beitostølen er det enkelt å nyte livet på to hjul og det finnes ulike tilbud som passer de fleste. 

Beitostølen Trail Arena er kanskje Norges vakreste tilrettelagte terrengsykkeltilbud. Det er hovedsakelig familievennlige løyper av grønn og blå vanskelighetsgrad med doseringer, kuler, broer og små hopp. I tillegg finnes utallige naturlige røde og svarte stier for de som ønsker større utfordringer. Stiene er merket. Uansett hvilken du velger, kan du nyte en fantastisk utsikt mot fjellene i Valdres og Jotunheimen. 

Adkomst: Du kan velge mellom å ta skiheisen direkte fra sentrum og opp på fjellet eller starte på Garli. Bortsett fra heiskortet, er det gratis å sykle på Beitostølen Trail Arena. 

Les mer om Beitostølen Trail Arena her.

Pump track på Beitostølen Skistadion er lett tilgjengelig og gratis for alle å bruke. Her finnes også en grønn terrengsykkelløype. 

Mjølkevegen er en populær sykkeltur og regnet for en av Norges flotteste. Turen går fra Vinstra i Gudbrandsdalen, gjennom Valdres og Beitostølen, til Gol i Hallingdal. Den totale lengden er ca 250 km, men det er selvfølgelig mulig å sykle kortere etapper. Sykkelruten går gjennom de største og mest aktive stølsområdene i Norge hovedsakelig på stølsveier med lite biltrafikk. 

Les mer om Mjølkevegen her.

Aktivitet

Synshorn Via Ferrata

Via Ferrata 5

Jernbøylene i Via Ferrataen gjør de vertikale veggene 1500 meter over havet tilgjengelige for alle som er i alminnelig god form

Aktivitet

Valpetrening

Valpetrening

Perfekt sommer aktivitet for hele familien og for alle som er glad i hund!