Aktiviteter Sommer og Høst 2023

Alle aktiviteter sommer
Aktivitet

Klatrepark

Climbing Park Summer (3)

Prøv Beito Klatrepark som er en fin og utfordrende park som ligger fint til i skogkanten ved vannet Øyangen nedenfor Beitostølen, i bygda Beito.
Det er tre forskjellige løyper merket grønn, rød og sort hvorav sort er den mest utfordrende. Gjennomsnittlig bruker en klatrer 1,5-2 timer for å gå igjennom de tre løypene.

Aktivitet

Synshorn Via Ferrata

Via Ferrata 5

Jernbøylene i Via Ferrataen gjør de vertikale veggene 1500 meter over havet tilgjengelige for alle som er i alminnelig god form

Aktivitet

Rideundervisning, Myhre Gård

Myhre Gård 6

Myhre Gård arrangerer rideundervisning for alle nivåer, året rundt. Trygge hester og erfarne instruktører sørger for god progresjon og mestringsfølelse, uansett nivå. 

Myhre Gård har utebane og ridehall slik at instruksjon kan gjennomfører uansett sesong eller værforhold. 

I tillegg til enkelte instruksjonstimer, tilbys Rideskole (Helårs- eller halvårskurs) og rideleir i alle ferier! 

Aktivitet

Guidede sykkel turer

Knausen Kunder Panorama

Sjekk de fantastisk fine guidede turene du kan bli med på.

Våre guider har internasjonalT anerkjente guide-sertifiseringer som NMIG og PMBI, samt villmarks-basert førstehjelpsutdanning WFA/WFR.

Aktivitet

Bike Beitostølen - Instruksjon

Slettefjell Blid Kunde OR

La oss ta sykkelteknikken din noen tråkk videre.

Vi anbefaler varmt å bli med på teknikk kurs og dette er virkelig noe for alle nivåer. Her har både mor og far, barn eller trailsyklisten mye å lære, så spander et kurs i gave på noen du er glad i.

Aktivitet

Hundekjøring på hjul

Huskycart 18

Eventyrlig moro og en aktiv sommeropplevelse med dyr og natur i fokus

Aktivitet

Kanoturer og kanoutleie

Kanotur

En varm sommerdag frister det med forfriskende vannaktiviteter.  Guidede turer hver dag. Kortere familievennlige turer og lengre kveldsturer inkludert en ekte utendørs middag. Har du padlet før, er det også mulig å leie utstyret og padle på egen hånd. Velg mellom kano, sit-on-top kajakk eller SUP-brett. 

Aktivitet

Guidede fjellturer med huskyer

Fjellvandring Med Huskyer

Hundene i Beito er ypperlig turkamerater og alltid klare for å bli med på tur.  Toppturer til kjente topper og enklere fjellvandring til skjulte perler i området. Vanskelighetsgrad og lengden på turen tilrettelegges etter behov.

Aktivitet

Valpetrening

Valpetrening

Perfekt sommer aktivitet for hele familien og for alle som er glad i hund!

Aktivitet

Fiskebåtutleie

Båtgbrygga (2)

Lei en båt i innsjøen Øyangen. 
Fiske med stang fra båt i Øyangen gjelder fra 15.juni til 25.august. Fiskekort til stangfiske fra båt kjøpes på inatur.no. Gratis under 16 år. 
Under fellesferien er det lurt å bestille båt i god tid før ankomst til Beitostølen.

For den ivrige fiskeren eller nybegynnere har våre fiske guider fiskekurs året rundt på forespørsel.

Aktivitet

Gårdsbesøk, Myhre Gård

Myhre Gård 13

Fantastisk innendørs aktivitet for hele familien. Spesielt egnet små barn som er glad i dyr. Møt alle våre fine gårdsdyr og litt kveldsmat inkludert. 

Myhre Gård arrangerer gårdsbesøk hver dag, hele året på forespørsel.

Aktivitet

Fjellturer med guide

Besseggen August 2022 (3)

Invester i kunnskap og garantert gode opplevelser ved å bestille en fjelltur med kjentmann! Dagsturer med guide til noen av de mest kjente topper i området. Det er mange flotte fjellturer å velge mellom, her i Jotunheimens forgård. Eks. Mugnetind, Besseggen eller Bukkehåmåren.
Sommer 2024 har vi fellesturer til Mugnetind og Besseggen. Les mer på våre nettsider.

Ta  kontakt med Beitostølen Aktiv og book en guide.

Aktivitet

Elvevandring

DSC 0034

Et kort stykke unna Beitostølen sentrum,  ligger Raudalen og Gipa vannfall. Bli med på en guidet opplevelse med vandring i elva. Turen er lagt opp slik at man blir vått på vei opp i juvet og tørker på vei ned. I Gipa passerer vi fossefall på opp til 100 m. Spektakulære «fotomoments» under veis.

Aktivitet

Fjellklatring på Heklefjell

IMG 3169

En utfordrende og spennende måte å oppleve fjellet og naturen på. Dyktige og kunnskapsrike guider sørger for god instruksjon og mestringsfølelse. Heklefjell ligger 5 minutter med bil fra Beitostølen sentrum.

Ruten tilpasses ferdighetsnivå.

 

Aktivitet

Juvhopping i Veo

Juvhopp 2

En liten time fra Beitostølen er det et eldorado for juvhopp! Vi følger elva gjennom trange juv og leker oss med de ulike utfordringene på veien. I løpet av juvvandringen opplever de fleste å bryte flere personlige barrierer. Dype vannkulper, fosser og klippehopp alt fra 1 til 10 meters høyde, byr på utfordringer for alle. Vi beregner ca. 4 timer inkl. t/r Beitostølen.

Krav om gode svømmeferdigheter og 10 års grense.

Aktivitet

Mini-klatrepark

Logo Beitoklatrepark

Mini-klatreparkene ligger i naturskjønne omgivelser i Beitoskogen. Løypen inneholder forskjellige klatreelementer og zip-line.Barna bruker helkroppssele. Mini-klatreparken ligger rett ved siden av den store Beitoklatrepark.