Skiinstruktorer
Åpent nå

Beito Aktiv & Skiskole

Beitostølen Skiskole har utviklet en avdeling som tilbyr aktiviteter og arrangementer til alle årstider.
Mange gjester kommer tilbake år etter år med sine firmaer til forskjellige arrangement. Det er også populært å bestille aktiviteter i samband med utdrikkingslag, bursdager, treningssamlinger og vennegjenger.Vi som arbeider sammen her på Beitostølen Aktiv & Skiskole vill ønske dere varmt velkomne til oss.

Kom innom vårt aktivitetskontor i Velkomstsenteret
Steinar Hovi startet opp i 1965 med et skiskoleskilt i bunnen av slalåmbakken. Han leide ut noen få par ski og gav undervisning til gjestene i alpinbakken. Fremdeles har skiskolen et skilt i bunnen av bakken der alle våre instruktører møter gjestene. Det har vært en rivende utvikling, flere nedfarter, nye heiser og året rundt aktiviteter er kommet til siden 1965.

Snowrafting med Beitostølen Aktiv & Skiskole

Snowrafting

Snowrafting er den perfekte tema-aktiviteten for deg og dine kolleger. En opplevelse litt ut av det vanlig, med fart og spenning. I vintersesongen tilbyr vi snowrafting for private grupper over 6 personer. Eller meld deg på en av våre turer på utvalgte dato i vintersesongen.

Beitoklatrepark

Loggo Beitoklatrepark

Prøv Beito Klatrepark som er en fin og utfordrende park som ligger fint til i skogkanten ved vannet Øyangen nedenfor Beitostølen, i bygda Beito.
Beito Klatrepark ligger i naturskjønne omgivelser i Beitoskogen. Det er tre forskjellige løyper merket grønn, rød og sort. Den sorte løypen er mest utfordrende av de tre løypene. Gjennomsnittlig bruker en klatrer 1,5-2 timer for å gå igjennom de tre løypene.

Fiskebåtutleie

Båtgbrygga (2)

Vi har tre fiberglassbåter til utleie i innsjøen Øyangen, med plass til fire personer i hver. Redningsvester og bensin inngår i leieprisen.
Fiske med stang fra båt i Øyangen gjelder fra 15.juni til 25.august. Fiskekort til stangfiske fra båt Kr. 80,- pr person per døgn. Gratis under 16 år. Kjøpes på inatur.no.
Under fellesferien er det lurt å bestille båt i god tid før ankomst til Beitostølen. For den ivrige fisker’n eller for nybegynnere har våre fiskeguider fiskekurs året rundt på forespørsel.

Fjellturer med guide

Besseggen August 2022 (3)

Invester i kunnskap og garantert gode opplevelser ved å bestille en guidet tur! Dagsturer med guide til noen av de mest kjente topper i området. Vi har mange flotte fjellturer å velge på her i Jotunheimens forgård. Eks. Mugnetind, Besseggen eller Bukkehåmåren.
Vi tilbyr Fjellturer som strekker seg fra et par timer til, overnattings turer over flere dager. Vil du få noe mer ut av fjellturen, eller er dere en gruppe som ønsker en kjentmann som representerer lokalkunnskap og kunnskap om å gå i fjellet generelt. Ta  kontakt med Beitostølen Aktiv og book en guide.

Elvevandring

DSC 0034

Et kort stykke unna sentrum finner dere Raudalen og Gipa, ca 10 minutter med bil fra Beitostølen sentrum. Vandringen er lagt opp på så vis at vi går vått opp i juvet og tørrt på vei ned. I Gipa passerer vi fossefall på opp til 100 m. Spektakulære «fotomoments» under veis.

Fjellklatring på Heklefjell

IMG 3169

En utfordrende og spennende måte å oppleve fjellet og naturen på. Dyktige og kunnskapsrike guider sørger for god instruksjon og mestringsfølelse. Feltet vi klatrer i  finner du ca 5 minutter med bil fra Beitostølen sentrum. På Heklefjell finnes det ruter som passer både for nybegynnere og for de mer erfarne klatrerne.

Airboard med Beitostølen Aktiv

20090215 Airboard 1609

Airboard er en perfekt aktivitet for alle som liker fart og spenning! En airboard er som en avansert oppblåsbar pute med håndtak. 

Guiden kommer gi en instruksjon om hvordan man styrer og kontrollerer sin egen fart.
Med hjelp av snøscooter og slede kjører guiden deg opp bakken og venter på deg igjen i bunn av bakken.
Aldersgrense er 10 år. Vi anbefaler varme klær og vintersko. Det er ikke lov med alpinsko eller snowboard boots. Perfekt aktivitet for alle som liker fart og spenning!

Snøscooter på bane

IMG 0246

Beitostølen Aktiv tilbyr Scooterkjøring for grupper og enkeltpersoner på godkjent motorbane i Beitocampen.
Her får du kjøre din egen snøscooter etter opplæring fra instruktør. Det er krav om B-førerkort. 
Scooterbanen er veldig rask og morsom og kan tilby utfordringer til de fleste blant oss

Isfiske med guide

Isfiske På Øyangen

Isfiske er en gammel fiskemetode der fiskern fanger fisk med line og krok gjennom en åpning i isen. For å lage hull i isen bruker vi et stort isbor. Beitostølen Aktiv tilbyr isfiske i vintersesongen. For ledige dato se i booking kalenderen. Isfiske passer for store og små fiskere. Deflinke guidene gir deg en introduksjon til isfiske og hvordan det gjøres. Deretter kan du selv prøve lykken. Isfiske foregår i Beitocampen, på vannet Øyangen.

Trugetur med Beitostølen Aktiv

DSC 0115

Med truger på beina tar via deg ut i det stille urørte vinterlandskap! Det kreves ingen trugeerfaring for å bli med oss på trugetur. Det er variert terreng som gir frisk luft og god trim. Fjellet byr på norsk natur og en gøy opplevelse. Nyt stillheten og vinteren til fots. Få mer ut av din truge-tur med en guide fra Beito Aktiv.
Vi tilbyr trugeturer i  vintersesongen fra desember – mai. Inkludert er truger, varm drikke og staver.
Trugetur er en enkel og fantastisk aktivitet for de som vill oppleve noe utenfor alpinbakken eller langrennsløypa.
For dere som ønsker en guide alene tilbyr vi i vintersesongen tilbyr vi trugeturer. De fleste nasjonalparker tilbyr gode trugemuligheter. Vi står fritt til å utforske vilderlandskapet sammen. Guiden anpasser fart og lengde etter deres ønsker.

Skiskole - Gruppeleksjoner

29665074 10156371675217427 7939051025254204270 O

I juleferien, vinterferien og påska tilbyr vi gruppeleksjoner, uke 51,52 6,7, 8 og 9.  Merk at uke 52 starter gruppelekskonene fra tirsdag. Fra det å lære å sette fast skistøvlene på skia, fra din første plog til din første sving, til å lære carving, vi har de rette leksjonene for deg. Vår gruppeleksjoner starter mandag morgen, og du kan velge på fire eller fem dagers kurs. Gruppeleksjoner er en gøy måte å lære stå på ski. Samtidig som du lærer å kjenne nye venner med samme skiferdigheter som deg selv.

Trinn 1 Alpint Instruktørskurs – Beitostølen

DSC07369

15 – 21 Desember 2022
Alpint trinn 1 er første trinn i Den Norske Skiskole utdanningsstige og er kurset for deg som vil begynne å jobbe som skiinstruktør. Vi kan love deg 7 morsomme og lærerike dager fylt med skikjøring under veiledning av en erfaren kursholder. Kurset inneholder egenferdighetstrening, bevisstgjøring i forhold til egen teknikk, metodikk, pedagogikk og praktisk undervisning for både barn og voksne nybegynnere på ski.
Beitostølen Skiskole kjører internasjonalt godkjente kurs i regi av Den Norske Skiskole.

Level 1 Telemark instruktør – Beitostølen

DSC07957

12 – 18 Januar 2023
Telemark Trinn 1 er første trinn i Den Norske Skiskole utdanningsstige og er kurset for deg
som vil begynne å jobbe som skiinstruktør eller trener i idrettslag. Vi kan love deg 7 morsomme og lærerike dager fylt med skikjøring under veiledning av en erfaren kursholder.
Kurset inneholder egenferdighetstrening, bevisstgjøring i forhold til egen teknikk, metodikk, pedagogikk og praktisk undervisning for både barn og voksne nybegynnere på ski. 

Trinn 1 Langrenn instruktørkurs– Beitostølen

DSC07157

12 – 18 Januar 2023
Trinn 1 er det først instruktørkurset og er tilrettelagt for deg som vil arbeide i en skiskole eller som instruktør. Det legges vekt på personlige ferdigheter og grunnleggende pedagogikk. Etter godkjent trinn 1 vil du kunne undervise barn/ungdom/voksne nybegynnere. Beitostølen Skiskole kjører internasjonalt godkjente kurs i regi av Den Norske Skiskole. Vi har gjennom mange år utdannet instruktører både på alpint, langrenn, snowboard, sitski og telemark

Trinn 2 Alpint – Beitostølen

DSC07650

23 – 29 januar 2023
Dette er det andre instruktørkurset og er tilrettelagt for deg som vil arbeide i en skiskole eller som instruktør. Her går vi dypere tilverks, og jobber videre med analysering av skiskjøreren. Vi ser også på hvordan vi skal formidle dette slik at eleven på enklest mulig måte skal kunne utvikle seg. Etter godkjent trinn 2 vil du kunne undervise middels gode skikjørere samt IVSI godkjenning som er en internasjonal godkjenning som kvalifiserer deg til å jobbe i skiskoler i inn og utland. 

Juvhopping i Veo

Juvhopp 2

En liten time fra Beitostølen er det et eldorado for juvhopp! Vi følger elva i gjennom trange juv og leker oss med de ulike utfordringene på veien. I løpet av juvvandringen opplever de fleste å bryte flere personlige barrierer. Dype vannkulper, fosser og klippehopp alt fra 1 til 10 meters høyde, byr på utfordringer for alle. Vi har lagt opp til en halvdagstur og det er garantert et minne for livet. Vi beregner ca. 4 timer inkl. t/r Beitostølen. Krav om gode svømmeferdigheter og 10 års grense.

Mini-klatrepark

292481396 4790006537772459 5465091849112622864 N

Mini-klatreparkene ligger i naturskjønne omgivelser i Beitoskogen. Løypen inneholder forskjellige klatreelementer og zip-line.

Barna bruker helkroppssele. Mini-klatreparken ligger rett ved siden av den store Beitoklatrepark.

Villmarkspa i Beitocampen

Thomas Og Marte I Sauna (1)

Ved vannet Øyangen nede i Beito ligger Beitostølen Aktivs flotte Villmarkspa med utsikt til både Bitihorn og Mugnetind. Vinterstid er dette en ekstra spesiell opplevelse.
Da tar du deg frem det siste lille stykke fra bilen på truger.
Vi kan også arrangere isbading for de som føler seg ekstra eventyrlystne.
Med den vedfyrte badstuen og badestampen vil du raskt få tilbake varmen i kroppen.
Den klassiske nordiske måten er å tilbringe 10-15 minutter i badstuen og deretter hoppe ut i iskaldt vann eller snø.