Beito Aktiv Wildernessspa (6)
Åpent nå

Beitostølen Aktiv & Skiskole

Tradisjonsrik og inkluderende skiskole som tilbyr instruksjon for alle, uavhengig av funksjonsnivå og alder. Beitostølen Aktiv er en egen avdeling som tilbyr aktiviteter og arrangementer til alle årstider og anledninger.

Steinar Hovi startet opp i 1965 med et skiskoleskilt i bunnen av slalåmbakken. Han leide ut noen få par ski og gav undervisning til gjestene i alpinbakken. Fremdeles har skiskolen et skilt i bunnen av bakken der alle våre instruktører møter gjestene. Det har vært en rivende utvikling, flere nedfarter, nye heiser og året rundt aktiviteter er kommet til siden 1965.

Beito Aktiv spesialiseres på arrangementer til firmaturer, utdrikningslag, bursdager, treningssamlinger eller vennegjengen.

Kom innom vårt aktivitetskontor i Velkomstsenteret!

Aktivitet

Snowrafting

Krediterer Ronny Solheim (2)

Snowrafting er en spennende aktivitet som tilbys av Beitostølen Aktiv & Skiskole på Beitostølen.
Snowrafting er en morsom og annerledes måte å oppleve snøen på, og passer for alle over 7 år.
Du sitter på kne i en båt, nedover en 450 meter lang bakke. Hastigheten vil variere i forhold til tyngden i båten og føreforholdene. 
På utvalgte dager i sesongen kan du bestille snowrafting direkte i Beitostølen Aktiv & Skiskoles online booking. Eller ta kontakt for pristilbud om du er en mindre eller større gruppe, eks utdrikningslag, firmagruppe, bursdagsfeiring. Opplev spenningen ved å hoppe opp i raftingbåten og sette utfor de snøkledde bakkene.

7 års aldersgrense. Ikke anbefalt dersom du har kne/rygg problemer.

Aktivitet

Klatrepark

Climbing Park Summer (3)

Prøv Beito Klatrepark som er en fin og utfordrende park som ligger fint til i skogkanten ved vannet Øyangen nedenfor Beitostølen, i bygda Beito.
Det er tre forskjellige løyper merket grønn, rød og sort hvorav sort er den mest utfordrende. Gjennomsnittlig bruker en klatrer 1,5-2 timer for å gå igjennom de tre løypene.

Aktivitet

Fiskebåtutleie

Båtgbrygga (2)

Lei en båt i innsjøen Øyangen. 
Fiske med stang fra båt i Øyangen gjelder fra 15.juni til 25.august. Fiskekort til stangfiske fra båt kjøpes på inatur.no. Gratis under 16 år. 
Under fellesferien er det lurt å bestille båt i god tid før ankomst til Beitostølen.

For den ivrige fiskeren eller nybegynnere har våre fiske guider fiskekurs året rundt på forespørsel.

Aktivitet

Fjellturer med guide

Besseggen August 2022 (3)

Invester i kunnskap og garantert gode opplevelser ved å bestille en fjelltur med kjentmann! Dagsturer med guide til noen av de mest kjente topper i området. Det er mange flotte fjellturer å velge mellom, her i Jotunheimens forgård. Eks. Mugnetind, Besseggen eller Bukkehåmåren.
Sommer 2024 har vi fellesturer til Mugnetind og Besseggen. Les mer på våre nettsider.

Ta  kontakt med Beitostølen Aktiv og book en guide.

Aktivitet

Elvevandring

DSC 0034

Et kort stykke unna Beitostølen sentrum,  ligger Raudalen og Gipa vannfall. Bli med på en guidet opplevelse med vandring i elva. Turen er lagt opp slik at man blir vått på vei opp i juvet og tørker på vei ned. I Gipa passerer vi fossefall på opp til 100 m. Spektakulære «fotomoments» under veis.

Aktivitet

Fjellklatring på Heklefjell

IMG 3169

En utfordrende og spennende måte å oppleve fjellet og naturen på. Dyktige og kunnskapsrike guider sørger for god instruksjon og mestringsfølelse. Heklefjell ligger 5 minutter med bil fra Beitostølen sentrum.

Ruten tilpasses ferdighetsnivå.

 

Aktivitet

Airboard

20090215 Airboard 1609

Airboard er en perfekt aktivitet for alle som liker fart og spenning! En airboard er som en avansert oppblåsbar pute med håndtak.Guiden hjelper deg opp bakken med snøscooter og sleden før du får instruksjon om hvordan du styrer og kontrollerer din egen fart.

Aldersgrense er 10 år. 

Aktivitet

Isfiske med Beito Aktiv

Isfiske 1 Mars2023

Isfiske er en hyggelig aktivitet for hele familien. Fang din egen ørret og ta den med hjem til steikepanna for en deilig middag.

Isfiske er en gammel fiskemetode der fiskeren fanger fisk med line og krok gjennom en åpning i isen. Isfiske passer for store og små fiskere. De flinke guidene har alt nødvendig utstyr og gir introduksjon før du selv får prøve lykken. Isfiske foregår i Beitocampen, på vannet Øyangen.

Aktivitet

Trugetur

Trugetur 2023 (10)

Fjellområdene rundt Beitostølen byr på flotte turmuligheter til fots også i vinter. Med truger kan du bevege deg lett i snødekket terreng og få frisk luft og god trim. Bestill gjerne en tur med en guide fra Beito Aktiv så du får mest ut av din trugetur! Turene inkluderer utstyr og varm drikke.  

Guiden tilpasser fart og lengde etter behov og det kreves ingen tidligere erfaring.  

Aktivitet

Skiskole - Gruppeleksjoner

Alpi

I høysesong tilbyr Beito Aktiv gruppe leksjoner. Lær alt fra å sette fast skistøvlene din første plog og sving eller carving. Tilpasset instruksjon etter behov. Gruppeleksjoner er en gøy måte å lære stå på ski og samtidig få nye skivenner!

Arrangement

Trinn 1 Alpint Instruktørskurs – Beitostølen

Instruktørkurs Beito Aktiv

12 Desember 2024
Alpint trinn 1 er første trinn i Den Norske Skiskole utdanningsstige og er kurset for deg som vil begynne å jobbe som skiinstruktør. Vi kan love deg 7 morsomme og lærerike dager fylt med skikjøring under veiledning av en erfaren kursholder. Kurset inneholder egenferdighetstrening, bevisstgjøring i forhold til egen teknikk, metodikk, pedagogikk og praktisk undervisning for både barn og voksne nybegynnere på ski.
Beitostølen Skiskole kjører internasjonalt godkjente kurs i regi av Den Norske Skiskole.

Arrangement

Trinn 1 Langrenn instruktørkurs– Beitostølen

Cross Country Private Lesson

Trinn 1 er det først instruktørkurset og er tilrettelagt for deg som vil arbeide i en skiskole eller som instruktør. Det legges vekt på personlige ferdigheter og grunnleggende pedagogikk. Etter godkjent trinn 1 vil du kunne undervise barn/ungdom/voksne nybegynnere. Beitostølen Skiskole kjører internasjonalt godkjente kurs i regi av Den Norske Skiskole. Vi har gjennom mange år utdannet instruktører både på alpint, langrenn, snowboard, sitski og telemark

Arrangement

Trinn 2 Alpint – Beitostølen

DSC07650

Dette er det andre instruktørkurset og er tilrettelagt for deg som vil arbeide i en skiskole eller som instruktør. Her går vi dypere tilverks, og jobber videre med analysering av skiskjøreren. Vi ser også på hvordan vi skal formidle dette slik at eleven på enklest mulig måte skal kunne utvikle seg. Etter godkjent trinn 2 vil du kunne undervise middels gode skikjørere samt IVSI godkjenning som er en internasjonal godkjenning som kvalifiserer deg til å jobbe i skiskoler i inn og utland. 

Aktivitet

Juvhopping i Veo

Juvhopp 2

En liten time fra Beitostølen er det et eldorado for juvhopp! Vi følger elva gjennom trange juv og leker oss med de ulike utfordringene på veien. I løpet av juvvandringen opplever de fleste å bryte flere personlige barrierer. Dype vannkulper, fosser og klippehopp alt fra 1 til 10 meters høyde, byr på utfordringer for alle. Vi beregner ca. 4 timer inkl. t/r Beitostølen.

Krav om gode svømmeferdigheter og 10 års grense.

Aktivitet

Mini-klatrepark

Logo Beitoklatrepark

Mini-klatreparkene ligger i naturskjønne omgivelser i Beitoskogen. Løypen inneholder forskjellige klatreelementer og zip-line.Barna bruker helkroppssele. Mini-klatreparken ligger rett ved siden av den store Beitoklatrepark.

Aktivitet

Introduksjon til ørretfiske

Sommer 2023 (4)

Intro til fiske med guide, en en herlig 4 timers tur som kombinerer fjelltur, naturopplevelser og læring.

Vår guide deler tips og triks for å maksimere sjansene dine.

Du trenger ikke ta med eget utstyr! Vår guide vil sørge for fiskestenger, utstyr og nødvendig fiskekort. 

Ingen erfaring nødvendig: Denne turen er for alle – fra nysgjerrige nybegynnere til de som har prøvd fisking før

  • Gruppestørrelse: Begrenset til 8 gjester pr guide for en personlig opplevelse

Vi legger ut på en kort fjelltur til en av de fantastiske fjellvannene nær Beitostølen. I disse fjellvannene finner du fjellørret av beste kvalitet.

  • Alt inkludert: Du trenger ikke ta med eget utstyr! Vår guide vil sørge for fiskestenger, utstyr og nødvendig fiskekort.

Denne turen er for alle – fra nysgjerrige nybegynnere til de som har prøvd fisking før.

Aktivitet

Halvdags Fottur Eventyr

Besseggen 28 Juni 2023 (23)

Er du klar for å utforske de fantastiske landskapene i Beitostølen og Jotunheimen? Vår Halvdags Fottur Eventyr er skreddersydd for nybegynnere som ønsker å oppdage magien med fjellstier.

Hva du kan forvente:

  • Veiledning: Våre kunnskapsrike guider blir dine fotturkamerater, og deler essensielle tips og triks. Lær hvordan du kan gjøre fjellturene dine hyggelige samtidig som du etterlater minimal påvirkning på naturen.
  • Forberedelser: Før vi legger i vei på tur, vil guiden vår gå igjennom dagen og gi informasjon hvordan du bør pakke.
    Ta med: Solide fjellsko, ekstra sokker, vind/regnjakke, dagryggsekk, drikkflaske, matpakke.

  • Beste Ruter: Avhengig av værforhold og sesong, vil guiden velge den beste ruten for dagen. Beitostølen tilbyr et mangfold av naturskjønne stier rett utenfor døren.
  • Gruppetur: Vi justerer farten for å passe gruppen. Enten du er 7 eller 90, er alle velkomne. La oss ta en pause, fange pusten og nyte utsikten underveis.
  • Møt dyrelivet: I Jotunheimen Nasjonalpark og Langsua er det rikelig med dyreliv. Hold øynene åpne for reinsdyr, hare og kanskje til og med en nysgjerrig rev. Og hvis været smiler til oss, ta gjerne med badetøy – uberørte innsjøer og fossefall venter.
  • Etterlat Ingen Spor: Beitostølen Aktivs guider legger vekt på ansvarlig fottur. Lær hvordan du ferdes lett og respekterer miljøet og dets innbyggere.

Så knyt støvlene, pust inn den friske fjelluften, og la oss skape fotturminner som varer livet ut. Velkommen til fjells!

Aktivitet

VILLMARKSPA I BEITOCAMPEN

Villmarkspa Juli 2023 Agnes (19)

Ved vannet Øyangen nede i Beito ligger vår flotte Villmarkspa med utsikt til både Bitihorn og Mugnetind. Ta med din kjære, noen venner eller dine kollegaer og la skuldrene senke seg i nydelige omgivelser ved vannet. Vi sørger for at dere får en uforglemmelig opplevelse med unik utsikt!
Når du kommer ned til campen inne i skogen er det bare å la roen senke seg å nyte livet. Er du ekstra heldig vil du se nordlyset danse rundt Bitihorn mens du sitter i badestampen.

Arrangement

Sitski kurs

Sitski Beginner
Sommer 2023 (4)

Introduksjon til ørretfiske -Tirsdager

Beitostølen Aktiv & Skiskole
18. jun - 27. aug
Besseggen 28 Juni 2023 (11)

Besseggen påmeldingstur onsdag og lørdager

Beitostølen Aktiv & Skiskole
03. jul - 31. aug
Sofie Nilsson Beito 102

FRILUFTSSKOLE - BEITOSTØLEN

Beitostølen Aktiv & Skiskole
05. aug - 09. aug
Alpi

INSTRUKTØRKURS ALPINT TRINN 1

Beitostølen Aktiv & Skiskole i regi av Den Norske Skiskole
12. des - 18. des
Instruktørkurs Beito Aktiv

Trinn 2 Alpint skiinstruktør– Beitostølen

Beitostølen Aktiv & Skiskole AS
13. jan
Instruktørkurs Beito Aktiv

Trinn 2 Alpint – Beitostølen

Beitostølen Aktiv & Skiskole AS
13. jan - 19. jan
Cross Country Private Lesson

Trinn 1 Langrenn instruktørskurs – Beitostølen

Beitostølen Aktiv & Skiskole
20. jan
Cross Country Introduction 2

Trinn 1 Langrenn – Beitostølen

Beitostølen Aktiv & Skiskole AS i regi av Den Norske Skiskole
20. jan - 26. jan