Beitostølen Fjellandsby Sommer
Åpent nå

Beitostølen Fjellandsby

Fjellandsbylogo
Åpent nå
Vanlige åpningstider
Åpent 8-16

For familiebedriften Beitostølen Fjellandsby har det helt siden oppstarten vært viktig å levere bygg av den beste kvalitet. Far og sønn Rogne er tett på prosessene for å sikre fornøyde kunder.

Tradisjon og kvalitet har hele tiden stått sentralt for far og sønn Rogne som driver Beitostølen Fjellandsby. Helt siden oppstarten har de benyttet seg av tradisjonell lafting i alle prosjekter.

- Laft og stavlaft er en tidløs byggeskikk. Det er solide byggkonstruksjoner som vil vedvare i generasjoner, sier Ivar Rogne. Han etablerte familiebedriften Beitostølen Fjellandsby for 15 år siden.

- Hytten og ferieleiligheten har blitt den nye møteplassen. Vi ser at folk bruker ferieboligen stadig mer. Teknologien har gjort det enklere å ta med jobben ut av kontoret, sier daglig leder for Beitostølen Fjellandsby, Tord D. Rogne. Vi erfarer av kundene at kjøp av fritidsbolig er en stor og viktig investering i livet. Og vi i Beitostølen Fjellandsby er ydmyke for at vi kanskje får lov til å realisere din drøm på Beitostølen.