5
Åpent nå

Beitostølen Rental

Beitostølen Rental leier ut skiutstyr på vinteren og sykler på sommeren

Hos oss finner du fulldempede elsykler og terrengsykler både for voksne og barn. Og vi tilbyr samtidig nødvendig utstyr som sykkelhenger for barn, sideposer og hjelmer. Nytt av året er elektriske rullestoler.

For deg med egen sykkel, skal du vite at vi samarbeider tett med Intersport Beitostølen og kan bistå med sykkelservice, i tillegg til at vi har vaskestasjoner hvor du kan vaske sykkelen etter dagens eventyr.

Vinterstid kan du leie alt av skiutstyr: alpint, langrenn, fjellski, backcountry, randonee eller snowboard. Tilbud om oppbevaringsskap / skihotell

Du finner Beitostølen Rental i sentrum, ved Velkomstsenteret i hjertet av Beitostølen.

 

Tjeneste

Sykkelutleie på Beitostølen

2

Vi leier ut fulldempede el-sykler og terrengsykler både for voksne og barn. Og tilbyr samtidig nødvendig utstyr som sykkelhenger for barn, sideposer og hjelmer. Se mer på vår hjemmeside https://www.beitostolenrental.com/

Aktivitet

Sykling på Beitostølen

Kart Beitostølen Trail Arena

På Beitostølen er det enkelt å nyte livet på to hjul og det finnes ulike tilbud som passer de fleste. 

Beitostølen Trail Arena er kanskje Norges vakreste tilrettelagte terrengsykkeltilbud. Det er hovedsakelig familievennlige løyper av grønn og blå vanskelighetsgrad med doseringer, kuler, broer og små hopp. I tillegg finnes utallige naturlige røde og svarte stier for de som ønsker større utfordringer. Stiene er merket. Uansett hvilken du velger, kan du nyte en fantastisk utsikt mot fjellene i Valdres og Jotunheimen. 

Adkomst: Du kan velge mellom å ta skiheisen direkte fra sentrum og opp på fjellet eller starte på Garli. Bortsett fra heiskortet, er det gratis å sykle på Beitostølen Trail Arena. 

Les mer om Beitostølen Trail Arena her.

Pump track på Beitostølen Skistadion er lett tilgjengelig og gratis for alle å bruke. Her finnes også en grønn terrengsykkelløype. 

Mjølkevegen er en populær sykkeltur og regnet for en av Norges flotteste. Turen går fra Vinstra i Gudbrandsdalen, gjennom Valdres og Beitostølen, til Gol i Hallingdal. Den totale lengden er ca 250 km, men det er selvfølgelig mulig å sykle kortere etapper. Sykkelruten går gjennom de største og mest aktive stølsområdene i Norge hovedsakelig på stølsveier med lite biltrafikk. 

Les mer om Mjølkevegen her.

Tjeneste

Skiutleie på Beitostølen

Presentation Freeride Shoot Canada Abby Cooper 2324 (9)

Hos oss finner du langrennski, alpint og toppturski samt snowboard. Se mer på vår hjemmeside https://www.beitostolenrental.com/

Tjeneste

Skihotell

4

Beitostølen Rental tilbyr "skihotell" hvor du kan leie et lite eller stort skap for utstyret ditt. Alle skap er utstyrt med vifter som tørker utstyret mens du er på lunsj eller etter du er ferdig for dagen.

Du kan også leie skap over en lengre periode.