Åpent nå

PrivatMegleren Valdres

Privatmeglerenlogo1
Åpent nå
Vanlige åpningstider

Avd Beitostølen: Mandag, torsdag, fredag 10.00-16.00

Det er også kontor på Beitostølen, beliggenheter er i Sameiet Bitihorn (mellom Peppes og Chinarestauranten).
Historie
PrivatMegleren Valdres ble etablert i 2009, og eies i dag av Marit Wangensten-Mo sammen med partnere Ida Follinglo og Knut-Walther Baldersheim. Marit har 21 års erfaring fra bransjen og er født og oppvokst i Valdres. Ida er også født og oppvokst i Valdres, og har 10 års erfaring fra bransjen. Hun har tre år med jusstudier, i tillegg til meglerutdanningen. Daglig leder Knut-Walther har bodd i Valdres siden 1989, og jobbet i bedriften siden 2013 etter mange år som selvstendig næringsdrivende.

Enda en valdresjente, Siri Lyseng, ble ansatt som megler sommeren 2017. Etter flere år i hotellbransjen, har hun tatt med seg mye erfaring om service og kundebehandling til kontoret vårt. Seneste tilskuddet i bedriften er megler Marit Nystuen, tidligere daglig leder i Aktiv Eiendomsmegling. Marit har jobbet i bransjen siden 2013 og bodd i Valdres i 12 år. I tillegg til meglerutdanning, har hun også bachelorgrad innen økonomi og ledelse. Sammen med medhjelperne Linda Hagen og Cicilie Hippe er de et godt team som er rustet til å gi deg en god opplevelse ved salg av din bolig eller fritidseiendom.

Kvalitet
Hovedfokuset for kontoret i Valdres var primært fritidseiendom, og målet var fra dag én å bli det kontoret som leverte høyest kvalitet til kundene. Dette gav raskt resultater, og kontoret skaffet seg tidlig markedsandeler.

Kontoret er i dag det største i Valdres, og etter et rekordår i 2021 kunne PrivatMegleren se tilbake på en markedsandel på hele 46 %! I 2014 åpnet de også en avdeling på Beitostølen der PrivatMegleren nå har ca. 65% markedsandel. Samme år mottok kontoret prisen for «Beste PrivatMegler-kontor i landet på kvalitet», en utmerkelse de også hentet hjem i 2016! Av nesten 500 ansatte og over 65 kontorer på landsbasis, er dette en pris mange jobber hardt for å nå.

Jobber i team
PrivatMegleren Valdres og PrivatMegleren Beitostølen har til sammen syv ansatte, hvorav fire er meglere, to er assistenter og en er daglig leder.

«Vi jobber alltid i team, noe som gjør at vi alltid har minst fire øyne og fire ører åpne.» Dette resulterer igjen i at kvaliteten blir best mulig, transaksjonene går raskere og prisen på eiendommene går noe høyere enn gjennomsnittet. Tilbakemeldingene de får fra kundene er også de beste i kjeden, så metoden viser seg å være riktig.

PrivatMegleren Valdres er en lystig og dedikert gjeng som gleder seg til å hjelpe deg med din eiendom.

For mer informasjon og oversikt over eiendommer til salgs, se vår nettside
– Vurdér oss gjerne opp imot andre. Det tåler vi…