Huskyturvakkert

Utforsk det unike tilbudet av guider og naturbaserte opplevelses arrangører som bidrar til å gjøre Beitostølen til en attraktiv og internasjonal helårs destinasjon. 

Guidene står for naturvennlige opplevelser av høy kvalitet og sørger for at du alltid finner noe nytt å oppleve og lære på Beitostølen. Opplevelser på naturens premisser til fots, på ski, på sykkel, med hund, hest eller i vannet. Mange års erfaring og lokalt kunnskap som de gjerne deler med deg.

De er eksperter på å tilrettelegge for gode opplevelser i sine respektive felt. Og sørger for at det finnes noe for alle på Beitostølen, uavhengig av alder, livsfase eller funksjon. Opplevelser tilpasset de minste i familien, eller heftige turer i fjellheimen med ekspedisjons preg. 

Snowrafting

Beitostølen Aktiv & Skiskole

En god start på skiopplevelsen er å leie en dyktig skiinstruktør som kan hjelpe deg med skiteknikken i bakken, på løypene eller på topptur. 

Beito Aktiv tilbyr guidede turer og teambuilding aktiviteter hele året. Sjekk ut deres hjemmeside, eller besøk dem på Velkomstsenteret i Beitostølen sentrum hvor Agneta og Tor Håvard ønsker deg velkommen.

Beitostølen Aktiv & Skiskole

Beito Husky Dogsledding Expedition 5

Beito Husky Tours

Hundespannkjøring er mye mer enn å sitte i en slede trukket av ivrige hunder. Her får du opplæring og muligheten ti å delta aktivt i hele prosessen og oppleve hvordan det er å kjøre hund selv.

Niklas og Elisa og deres flotte kolleger har også flere naturbaserte opplevelser hele året.  

Vil du ut på en heftigere opplevelse, er en fler dagers ekspedisjon noe vi absolutt kan anbefale.

Besøk deres hjemmeside for mer informasjon.

Beito Husky Tours

Knausen Kunder Panorama

Bike Beitostølen

Bike Beitostølen AS er Beitostølens leverandør av guiding og instruksjon på terrengsykkel.

Guidene hos Bike Beitostølen viser deg de fineste stiene, og holder kurs på sykkel når du ønsker. Om du er i gruppe eller vil ha private leksjoner er det bare å ta kontakt. De guider og instruerer i hele Valdres.

Guidene er lommekjente, og viser deg de beste stiene som er uoppdagede for mange.

Bike Beitostølen

Rideturutsikt

Fjellrittet - rideturer i fjellet

Det bor en liten drøm i mange av oss om å ri over høye fjell, raste i frodige daler og oppleve samspillet mellom natur, hester og mennesker.

Torgeir har hatt turer i mer enn 35 år med base på Beitostølen.

På vintereren kan man oppleve kanefart turer med Torgeir og de fine hestene. 

Fjellrittet

Kitevaldres4 (1)

Kite Valdres

Kiting er en aktivitet som har økt mye i popularitet de seneste årene.

Tone og Irving har nylig flyttet til Beitostølen med deres fine familie. Irving er en høy kvalifisert kite instruktør som er overbevist på at Beitostølen blir det nyeste kite paradiset i Norge. 

De tilbyr kurs for alle som ønsker å lære seg å kite, på Beitostølen og andre steder i Valdres. 

Kite Valdres hjemmeside

Barneridning

Myhre Gård

Et moderne ridesenter med turer som passer for deg som er glad i hest eller som har lyst til å lære mer om denne fantastiske sporten.

Grete og Vemund har bygd et imponerende ridesenter som gjør det mulig å arrangere gode opplevelser hele året, uansett vær.  Utebane og ridestier rett fra Gården. Men du kan også ri inne i en moderne ridehall med tilhørende fasiliteter og møtelokaler.

Myhre Gård har også støl inne i Ole hvor man kan overnatte, ta en badstue, spise gode vafler og nyte stillheten i fjellet.

Myhre Gård

Via Ferrata 5

Grønolen Fjellgård

Tor Erik Grønolen er fjell entusiast, guide og sansynligvis personen som har tatt flest turer opp på Bitihorn. 

Han har vært initiativtaker til Bitihorn trappen og Via Ferrata og arrangerer også guidede fjellturer for gjestene på Grønolen Fjellgård.

Synshorn Via Ferrata