Stadionvinterkveldlys

22-24. November 2024 arrangeres nasjonal sesongåpning i langrenn med para-klasser og kombinert. Arrangementet er godt tilrettelagt. Billetter kjøpes ved inngangen eller på nett.

En begivenhet som alle langrenns entusiaster bør merke seg. 

Beitosprinten er sesongstart for skieliten i Norge, og på Beitostølen trives både skiløpere, NRK TV og hele støtteapparatet så godt at de kommer tilbake hvert år. Tradisjonsrike Beitosprinten er blitt arrangert på Beitostølen siden 2007. Her bidrar vårt lokale Idrettslag (ØSIL), lokalbefolkning og mange deltids innbyggere  med utallige dugnadstimer for å strigle hele stadion for Norsk og Internasjonalt TV publikum. 

Så fort snølagret legges ut, kan du trene i samme løypene som skieliten i Norge og bidra via betaling av dagspass til å holde liv i Beitosprinten og snølagret! Siden 2021 arrangerer Beitosprint egne kategorier for para-idrett utøvere og sikrer deltakelse for enda flere mennesker! 

PÅMELDINGSFRIST: 17.11.2024

En folkefest for alle

Beitosprinten er mer enn bare et idrettsarrangement; det er en tradisjonsrik folkefest som tiltrekker seg publikum fra fjern og nær. Med et innholdsrikt program både på stadion og i Beitostølen sentrum lørdag, er det en begivenhet som appellerer til både idrettsentusiaster og familier som søker en morsom helg. Det blir skileik og morsomme aktiviteter for barna og gode matopplevelser i oppvarmet telt. 

Variert konkurranseprogram

Øystre Slidre Idrettsarrangement AS, i samarbeid med Norges Skiforbund, står som arrangør for Beitosprinten, som inkluderer konkurranser innen langrenn med para-klasser og kombinert. Rennprogrammet for helgen og påmelding finner du her

 

Beitosprinten 2019 2

Velkommen til skiglede

Billettprisen er kun kr 100 per dag, og  arrangementet er GRATIS for barn og unge under 16 år. Det settes opp skileik og morsomme aktiviteter for barna. Billetter selges i porten på skistadion, og betalingsalternativene inkluderer kredittkort eller Vipps.

Så bli med på Beitosprinten 2024, en folkefest som hyller skiglede og prestasjonene til våre beste langrennsløpere. En helg full av spenning og energi som du ikke vil gå glipp av. 

Frivillige1

Vi trenger flere frivillige!

Bli med på laget med en herlig gjeng frivillige. En fantastisk måte å bli kjent med flere og bidra i det lokale miljøet.

Meld deg på her!

 

Skiløpere

Beitosprinten 2024

Øystre Slidre Idrettsarrangement
22. nov - 24. nov