Stadionvinterkveldlys

Velkommen til nasjonal sesongåpning i langrenn 21-23. November 2024. Arrangementet er godt tilrettelagt. Billetter kjøpes ved inngangen eller på nett.

En begivenhet som alle langrenns entusiaster bør merke seg. 

Beitosprinten er sesongstart for skieliten i Norge, og på Beitostølen trives både skiløpere, NRK TV og hele støtteapparatet så godt at de kommer tilbake hvert år. Tradisjonsrike Beitosprinten er blitt arrangert på Beitostølen siden 2007. Her bidrar vårt lokale Idrettslag (ØSIL), lokalbefolkning og mange hytteeiere med utallige dugnadstimer for å strigle hele stadion for Norsk og Internasjonalt TV publikum. 

Så fort snølagret legges ut, kan du trene i samme løypene som skieliten i Norge og bidra via betaling av dagspass til å holde liv i Beitosprinten og snølagret! Siden 2021 arrangerer Beitosprint egne kategorier for para-idrett utøvere og sikrer deltakelse for enda flere mennesker! 

Finn ut mer informasjon Beitostølen Skistadion her

En folkefest for alle

Beitosprinten er mer enn bare et idrettsarrangement; det er en tradisjonsrik folkefest som tiltrekker seg publikum fra fjern og nær. Med et innholdsrikt program både på stadion og i Beitostølen sentrum lørdag, er det en begivenhet som appellerer til både idrettsentusiaster og familier som søker en morsom helg.

Variert konkurranseprogram

Øystre Slidre Idrettsarrangement AS, i samarbeid med Norges Skiforbund, står som arrangør for Beitosprinten, som inkluderer konkurranser innen langrenn med para-klasser og kombinert. Rennprogrammet for helgen ser slik ut:

Program kommer...

 

Finn ut mer

 

Beitosprinten 2019 2

Velkommen til skiglede

Beitosprinten gir deg sjansen til å se noen av verdens beste langrennsløpere i aksjon, og du kan også delta i feiringen av skisporten. Billettprisen er kun kr 100 per dag, og enda bedre, arrangementet er GRATIS for barn og unge under 16 år. Billetter selges kun i porten på skistadion, og betalingsalternativene inkluderer kredittkort eller Vipps.

Så bli med på Beitosprinten 2024, en folkefest som hyller skiglede og prestasjonene til våre beste langrennsløpere. Dette er en helg full av spenning og energi som du ikke vil gå glipp av. Velkommen til Beitostølen!

 

 

Skiløpere2

Beitosprinten 2024

Øystre Slidre Idrettslag og Norges Skiforbund
21. nov - 23. nov
Frivillige1

Vi trenger flere frivillige!

Bli med på laget med en herlig gjeng frivillige. En fantastisk måte å bli kjent med flere og bidra i det lokale miljøet.

 Meld deg på her!