Skiløpere2

Siden 2007 arrangeres Beitosprinten på Beitostølen. Velkommen til årets åpning av skisesongen 18.-20. November 2022. Arrangementet er godt tilrettelagt. Billetter kjøpes ved inngangen.

Beitosprinten er sesongstart for skieliten i Norge, og på Beitostølen trives både skiløpere, NRK TV og hele støtteaparatet så godt at de kommer tilbake hvert år. Her bidrar vårt lokale Idrettslag (ØSIL), lokalbefolkning og mange hytteeiere med mange dugnadstimer for å strigle hele stadion for Norsk og Internasjonalt TV publikum. 

Programmet for Beitosprinten 2022 finner du her.

Så fort snølagret legges ut, kan du trene i samme løypene som skieliten i Norge og bidra via betaling av dagspass til å holde liv i Beitosprinten og snølagret!

Siden 2021 arrangerer Beitosprint egne kategorier for para-idrett utøvere og sikrer deltakelse for enda flere mennesker! 

Beitosprinten (1)

Beitosprinten 2023

Øystre Slidre Idrettsarrangement
16. nov - 18. nov
Frivillige1

Vi trenger flere frivillige!

Bli med på laget med en herlig gjeng frivillige. En fantastisk måte å bli kjent med flere og bidra i det lokale miljøet.

 Meld deg på her! 

Ta bussen til Beitosprinten 2022!

Ta bussen fra Fagernes til Beitosprinten og få GRATIS inngang til Beitosprinten inkludert i prisen! 

JVB setter opp busser fra Fagernes-Beitostølen tilpasset programmet på Beitosprinten 2022. I tillegg til shuttle buss mellom Beitostølen og Skistadion lørdag og søndag. 

Mer informasjon finner du her.