Vi har samlet de høydepunktene på Beitostølen som er best tilrettelagt for deg som kommer til oss rullende, enten det er rullestol, rullator eller barnevogn

 

Casa Montagna 21

Restauranter

Casa Montagna ligger i et universellt utformet nybygg med bred inngangspartier og romslige lokaler. Innendørs HC-parkering med tilgang rett inn i bygget. Gode HC toaletter.

Lodge 900 Universelt utformet bygg og romslige lokaler med gode HC toaletter.

Cafeen har tilgang med rampe til en romslig terrasse og videre inn i restauranten. Dessverre er toalettene i nedre etasjen ikke tilgjengelige med rullende utstyr. 

Peppes Pizza har tilgang med rampe ved inngangspartiet. Restauranten spesialiserer seg på god tilrettelegging for barnefamilier, med egen lekerom for barn.

Jotunstogo  har tilgang med heis fra Spar eller parkeringsbygget. Stort og romslig lekerom for barn.

MG 8971 Web

Overnatting

Riddergaarden er et helt nytt og unikt konsept på Beitostølen. Stort leilighetshotell med 65 lekre selvhusholdningsleiligheter. I samme bygget finner du restaurant Casa Montagna og Spa anlegg Ridderbadet. Hele bygget er universelt utformet. 

Beitostølen Booking Service er den lokale leverandøren av private utleiehytter. Med ca. 140 enheter veileder de deg til riktig enhet til dine konkrete behov. 

Beitostølen Camping. Tilgang med ramper på hyttene og gode, renoverte HC toaletter i begge sanitæranlegg. 

Radisson Blu Resort har enkelte rom som er godt tilrettelagt for rullestol. Inngangen til hotellet er trinnfri med en romslig resepsjon og spisesal. Det er heis til de andre etasjene, og til kjelleren hvor du finner badebasseng, treningssfasiliteter bar og dansesal. 

 

 

 

Trollrock Ylvis

Aktiviteter og opplevelser

På Beitostølen har vi en inkluderende kultur og det finnes mange aktiviteter som tilrettelegges for alle.

Aktivitets arrangørene av guidede turer trenger informasjon på forhand, slik at de kan planlegge på best mulig måte. Det er derfor sterkt anbefalt at man sier ifra om eventuelle behov for tilrettelegging ved bestilling. 

Trollrock Festival jobber målrettet med tilrettelegging for alle. Her kan du lese mer om tilrettelegging av festivalen.

Beitosprinten, Beitostølen Idrettsarrangement. Arrangementsområdet er godt tilrettelagt for rullende utstyr og eget opphøyet område. Den nye oppgraderte mat teltet har rampe tilgang. Du er også velkommen som idrettsutøver på Beitosprinten. 

Ridetilbud (guidede turer og instruksjon), Myhre Gård. 

Skiinstruksjon, Beitostølen Aktiv & Skiskole. Med utdannede sitski-instruktører.

Hundekjøring (guidede turer), Beito Husky Tours.

Stolpejakt

I kartet vårt, finner du tilrettelagte sykkelruter (både på asfalt og grus/stølsveier), tilrettelagte skiløyper, steder hvor du får tilgang til vann, innsjø og fiskeplasser.