Høstfjellet 2

Høsten er høysesong for kontraster og for store sanselige opplevelser på Beitostølen. Opplev og føl Beitostølen med alle sansene!

Sterke smaksopplevelser på Beitostølen

Rakfiskfestivalen fyller 30 år og er en av høstens høydepunkter i Valdres. Overnattingsstedene på Beitostølen har gode tilbud og arrangerer også Rakfisklag og andre aktiviteter i forbindelse med Rakfiskfestivalen. 

Restaurantene på Beitostølen tilbyr høstens spesialiteter med smaksfulle varer som sopp, viltkjøtt og reinsdyr. 

I butikkene på Beitostølen finner du lokale varer fra Beitostølen og Valdres. Smak på lokale oster, rakfisk og kurv fra lokale produsentene våre. 

Festivalens nettside

Publikum1

Spennende Idrettsarrangementer

I November og tidlig Desember arrangeres Beitosprinten og World Cup i Langrenn på Beitostølen. Bli med på Skistadion og opplev det gode stemningen skapt av et engasjert publikum som heier frem sine favoritt idrettsstjerner.

Speakeren fra Idrettslaget sørger for god underholdning under arrangementet! Og glade frivillige serverer nystekte vafler og skaper god stemning.

Les mer om Beitosprinten

IMG 3946

Musikalske opplevelser og kos

Høsten er tiden på koselige kvelder i lag med gode venner. Og utelivstilbudet på Beitostølen legger til rette  med tema kvelder; DJ kvelder; intime konserter; dansekvelder og mye mer. 

Helt Texas arrangeres hvert år på Myhre Gård og er høstens store bygdefest! 

Friske Fjellopplevelser

Fjellet med sine fagre fargene og frisk luft, er innbydende på høsten. I nærheten av Beitostølen finner du lettilgjengelige stier. Du kan velge å dra på lengre turer også, men følg fjellvettreglene. Det kan være glatte partier. 

Er vi heldige, kommer den første snøen på Valdresflya allerede i Oktober. Det legger til rette for sesongens første skiturene!

Våre dyktige profesjonelle aktivitets arrangører har flere kvalitetstilbud om høsten. Høydepunktene er rideturer, sykkelturer, guidede fjellturer, klatreparken og hundekjøring på hjul. På sidene våre kan du se til enhver tid hvilken aktiviteter er det mulig å bestille nå.

I kalenderen finner du de fleste arrangementer som skjer på Beitostølen, sortert fra nærmeste dato. Savner du noe? Send tips til oss! post@visitbeitostolen.no

Trenger du noe mer? Vi er her for å hjelpe deg:

DJI 0062

Beitostølen Velkomstsenter

Ta turen innom Turistkontoret som ligger under Lodge 900, midt i sentrum.

Tel: +47 61 35 94 20

beitostolen@visitvaldres.no

Info om åpningstider

Valdreslogo600

Valdres Turistkontor

Visit Valdres kan det meste om hva som skjer i hele Valdres. De lager også en flott Valdresguide som du kan hente på Turistkontoret.

Tel: +47 61 35 94 10

info@visitvaldres.no

www.valdres.no/

Bilde mangler

Rakfiskfestivalen 2022

Norsk Rakfiskfestival AS
03. nov - 05. nov
Bilde mangler

Beitosprinten 2022

Øystre Slidre Idrettsarrangement
18. nov - 20. nov
Bilde mangler

Langrenn World Cup på Beitostølen 2022

Øystre Slidre Idrettsarrangement
09. des - 11. des
Bilde mangler

Kunstutstilling - Magne Furuholmen- (Siste helg!)

Eker Gård
14. okt - 16. okt
Bilde mangler

Helt Texas

Myhre Gard
22. okt
Bilde mangler

After Rak med Frode Haarstad

Bryggerihuset Beitostølen
04. nov