Vi er stolte av den gode felleskapet på Beitostølen. Sammen skaper vi mindre og større internasjonale arrangementer! Les mer om hvordan DU kan også bli med på laget!

Publikum1

Delta som publikum

Øystre Slidre Idrettsarrangement har ansvar for Beitosprinten og Fjellmaraton hvert år.

Mindre frivillige  lag organisasjoner, som Øystre Slidre Sanglaget og Dansarlaget arrangerer større og mindre konserter til glede for lokale og besøkende. 

Følg linken til oversikt over alle frivillige lag og organisasjoner i kommunen vår.

Frivillige lag og organisasjoner i Øystre Slidre

Frivilligeungdom

Bli med som frivillig

I bygda vår er det mange lokale ildsjeler og vi ønsker at flere kobler seg PÅ og blir med, bygger vennskap, bidrar til de gode følelsene rundt dugnad og samfunnsengasjement.

Beitosprinten og Fjellmaraton trenger alltid frivillige. Det er også mulig å være  frivillig på kommersielle arrangementer som Trollrock eller Beitostølen Live. 

 

Skispor Og Bitihorn

Gi et bidrag

Til en forening eller organisasjon som er ditt hjertet nært og bidra til holde live i det lokale samfunnet. Løypeforening er et godt eksempel på en organisasjon du kan støtte på denne måte.

Visste du at på Beitostølen lagrer vi snø?

Det sikrer gjennomføring av Beitosprinten hvert år og er mulig takket et felles innsats fra ØSIL, næringslivet på Beitostølen og Ø.S. Kommunen.

Da blir det også tidlig skiløyper til glede for mange. Du kan også trene i samme løypene som skieliten i Norge og bidra via betaling av dagspass. 

 

Støtt Beitostølens Løypelaget