Kom til oss med buss

Det er rimelig enkelt å reise til oss på egen hånd. Du vil møte behjelpelige bussjåfører. Det er 3 stop ved Beitostølen. Den første ved Beitostølen Helsesportssenteret. Den andre ved Kiwi og Campingen. Og den siste ved Radisson Blu hotellet. Går du av på den siste bussholdeplassen, vil du kunne finne frem veldig enkelt til Radisson Blu Hotellet. 

 

Et kompakt sentrum

Beitostølen har et kompakt sentrum med få nivåforskjeller, som gjør det enkelt å bevege seg rundt på egen hånd eller med førerhund. Vi anbefaler å få en omvisning for å bli kjent med gangfelter og steder første gangen du besøker oss.

Skal du bevege deg lengre vekk fra sentrum, anbefaler vi gangveien på øvre siden av veien. Unngå den nedre siden av veien, som er mer uoversiktlig.

 

Opplevelser og attraksjoner 

Delta på Ridderrennet, Beitosprinten (egen paraklasse) eller Fjellmaraton (egen paraklasse). 

Kjør hundespann med Beito Husky Tours (tandem sleder).

 

Holdninger skaper vi sammen

Beitostølen har som kjent en stolt tradisjon med å ønske alle menneskene velkomne uansett forutsetninger. Vi jobber målrettet med tilrettelegging for alle, men i realiteten vil mange opplever at verden er ikke fult tilrettelagt for dem.

Derfor er kunnskap, forståelse og gode holdninger det viktigste vi kan jobbe med for at flere skal trives så godt som mulig hos oss. Noe som forplikter oss men også dere som besøker oss. 

 

Hva kan du forvente av oss?

Vi har gode holdninger og er behjelpelige i møte med gjestene våre.

Vi har lyst til å lære og er mottakelige for tips, veiledning og råd fra dere som opplever Beitostølen. Ikke vær redd med å dele dine erfaringene med oss. 

 

Hva forventer vi av deg? 

Det er ikke alltid lett å oppdage når noen har en funksjonshemming. Snakk til oss, og si fra om dine behov når du besøker en av service tilbudene på Beitostølen.

Vi mener bare godt når vi tilbyr deg hjelp. Trenger du ikke hjelp, setter vi pris på en hyggelig tilbakemelding. Ellers kan effekten bli at man ikke tørr å tilby hjelp til andre som trenger det.  

Husk at du er en ressurs! Du kan hjelpe andre mennesker å føle seg inkludert og til rette.