Beitostølen gir deg muligheter til å holde deg aktiv med ditt favoritt treningsprogram, enten du er fastboende, deltidsinnbygger eller på et kortere besøk. 

På Beitostølen finner du blandt annet to treningsentre, squash bane og innendørs badebasseng. 

Vinterstid kan du boltre deg i Beitosprint løypene eller prøve å skyte på blink i Beitostølen Skistadion. 

På Beitostølen er det enkelt å ta seg en joggetur, løpetur eller sykkeltur rett fra ytterdøren. Gode muligheter for løping både på asfalt, grus eller i terrenget. 

Akimi Sports Clinic har et godt sortiment av apparater for styrketrening og kondisjon. Stor fleksibilitet med type treningspass etter behov. De tilbyr også et eget medlemskap for deg med fritidseiendom!

På Radisson Blu Resort finner du et komplett treningsanlegg som inkluderer  treningssenter, stort badebasseng, mindre badebasseng for de minste barna,  badstue og squash hall. Du kan kjøpe dagspass eller månedspass.

Beitostølen Skistadion er åpnet året rundt. Vinterstid kan du gå på ski i de samme løypene som de beste skiløpere gjør på Beitosprinten. Det du kanskje ikke vet er at på Beitostølen Skistadion kan du også trene skiskyting. Rulleskiløypa på stadion er perfekt for trening på rulleski.