Beitostølen tilbyr et mangfold av treningsmuligheter (Beitostølen gir deg muligheter til å holde deg aktiv med ditt favoritt treningsprogram, enten du er fastboende, deltidsinnbygger eller på et kortere besøk. ). I tillegg til å være optimal for trening i naturen med fjellturer, skiturer og sykkelløyper, har vi også treningssentre, skistadion med skyteskiver, svømmehall, squash og mye mer.

På Beitostølen er det enkelt å ta seg en joggetur eller sykkeltur rett fra ytterdøren på asfalt, grus eller i terrenget. 

En kort kjøretur in til Valdresflya gir mange muligheter både på vinteren og sommeren. På sommeren er det et mangfold av ulike fjelltopper med ulike vanskelighetsgrader, her kan man kan finne noe for enhver preferanse. Du kan lese mer om fjelltopper i nærheten av Beitostølen her. I tillegg er det lagt opp en sykkelløype som starter på Garli og ender i Beitostølen sentrum. Det er lagt planker over vanskeligere områder, noe som gjør dette til en problemfri sykkeltur over fjellet. I vintersesongen er det en flott og lang skiløype i hjertet av Valdresflya samt en rekke fjelltopper med muligheter for å gå på topptur. Dersom en planlegger å reise til Valdresflya, kan det anbefales å sjekke på forhånd om det er åpent da den er stengt i perioder. (lenke til fjellvettreglene

Feel 24 har et godt sortiment av apparater for styrketrening og kondisjon. Videre har den stor fleksibilitet med type treningspass etter behov. De tilbyr også et eget medlemskap for deg med fritidseiendom!

Radisson Blu Resort finner du et komplett treningsanlegg som inkluderer treningssenter, stort badebasseng, mindre badebasseng for de minste barna, badstue og squash hall. Du kan kjøpe dagspass eller månedskort.

Beitostølen Skistadion er åpent året rundt. Vinterstid kan du gå på ski i de samme løypene som de beste skiløpere gjør på Beitosprinten. Det du kanskje ikke vet er at på Beitostølen Skistadion kan du også trene skiskyting. På sommeren er det mulig å spille frisbee golf og teste ut rulleskiløypa på stadion som er perfekt for trening på rulleski. 

Lørdagsjogging er perfekt for deg som liker å løpe med andre. Hver lørdag møtes en løpeklubb  i Beitostølen sentrum for å jogge sammen. Dersom dette vekker din interesse, kan du lese mer om dette under "lørdagsjogging" i våre arrangementer.