DSC7457

Vi ønsker at du skal føle deg hjemme hos oss på Beitostølen. Bo rett ved foten av skiheisen eller til fjells ved inngangen til Jotunheimen. Uansett dine behov eller preferanser, sørger vi for trygge og varme omgivelser for deg og dine.

En god nattesøvn er viktig når du skal ta med familien på ferie. Da trenger dere gode senger og nok hvile.  

Eller med vennegjengen, nå som dere endelig har fått det til å klaffe for alle og skal tilbringe helgen sammen. Da trenger dere god plass til å samles rundt spisebordet eller ha en god samtale ved peisen. 

Utforsk de forskjellige muligheter for overnatting på Beitostølen. 

Har du spesielle behov for tilrettelegging, er vi på Beitostølen gode til å hjelpe deg å finne riktig løsning. For på Beitostølen er du velkommen som du er. 

Radissonblu

Bo I sentrum

Radisson. Bergo. Squash. Badebasseng. Vilt 

Rome Suite 6R

Skjulte perler

Du kan også velge å overnatte i en tradisjonsrik Fjellgård hos Grønolen, med gourmet opplevelser og guidede aktiviteter i fjellheimen. Eller helt til fjells, ved foten av Jotunheimen i majestetiske Bygdin Høifjellshotel. 

Hvis du er opptatt av ekstra wow faktor på overnatting, kan du også bo i design rom på Herang Tunet Boutique Hotell. 

Beitostolenvinterfoto

Bo I privat hytte

Ønsker du større frihet og plass og den ekte følelse av å være på hytta, kan du heller leie din egen privat hytte hos Beitostølen Booking Service. Her kommer du til oppvarmet hytte og du trenger ikke å vaske når du drar.

Beitocamp Ute

Villmarksovernatting, glamping og camping

Det er gode muligheter for overnatting tett på naturen. Myhre Gård har koselige småhytter oppe ved Olestølen. Mer info om dette kommer (siden er ikke ferdig enda)