DSC7457

Bo rett ved foten av skiheisen eller til fjells ved inngangen til Jotunheimen. Uansett hvordan du foretrekker å koble av, sørger Beitostølen for varme og trygge omgivelser for deg og dine

En god nattesøvn er viktig når du skal ta med familien på ferie. Da trenger dere gode senger og muligheten til å koble av etter innholdsrike dager.

Endelig har vennegjengen fått det til å klaffe for alle og skal tilbringe helgen sammen. Da er det viktig med god plass til å samles rundt spisebordet. 

Utforsk de forskjellige muligheter for overnatting på Beitostølen. 

Har du behov for tilrettelegging, er vi på Beitostølen gode til å hjelpe deg å finne riktig løsning. For på Beitostølen er du velkommen akkurat som du er. 

Kveldsstemning Sentrum Jul

Bo sentralt på Beitostølen

Beitostølen har et kompakt sentrum med gå avstand til alle fasilitetene. Sentrum er åpent og trygt for alle å bevege seg rundt. 

Rett ved foten av skibakken finner du Radisson Blu Hotell Resort, det største hotellet på Beitostølen. Hotellet har Squash, Badebasseng og Treningssenter åpne for alle, mot treningsavgift.

Bergo Hotell er det andre hotellet på Beitostølen. Med stor sannsynlighet vil du bli møt av duften av nybakte boller fra bakeriutsalget når du besøker hotellet.

Stort utvalg av hytter og leiligheter i sentrumsområdet. 

Bygdin Elisas Bilde

Overnatting i ekte Fjellgård eller Fjellhotell

Bygdin Høifjellshotell ligger majestetisk ved foten av Jotunheimen. Det er en magisk opplevelse å våkne på Bygdin og oppleve at man virkelig er helt til fjells. Fra Bygdin er det lett tilgang til store attraksjoner i området som Via Ferrata, MS Bitihorn og Synnshorn Randonée Park (vinter). 

Grønolen brødrene ønsker deg velkommen til tradisjonsrike Grønolen Fjellgård. Kun 6 km fra Beitostølen og et steinkast unna Raudalen Skisenter.  Øyvind står for Gourmet opplevelser i Valdres mattradisjoner; mens Tor Erik sørger for trygge fjellopplevelser for alle.

Rome Suite 6R

En skjult perle

Herang Tunet Boutique Hotell anbefales for alle som ønsker et opphold med luksuspreg. Bo i Roma, Aspen, London eller New York! Å gå inn i Herang Tunet er som å gå på spennende reise ut i verden . 

Denne prisvinnende perle ligger i Heggenes, kun 15 minutter fra Beitostølen og er den eneste Boutique Hotell av sitt slag i vår kommune.

Her er det enkelt å koble av i badestampen, badstuen eller ved peisen.

Peerstunetvinter

Bo I privat hytte

Ønsker du større frihet og plass og den ekte følelse av å være på hytta, kan du heller leie din egen privat hytte hos Beitostølen Booking Service. Her kommer du til oppvarmet hytte og du trenger ikke å vaske når du drar.

En bærekraftig måte å ha nyte av å ha hytte på fjellet. 

Wilderness Experience 2

Camping, glamping og stølsovernatting

Noen ganger ønsker man å gå tilbake til røttene, enklere liv i takt med naturen. Glamping (glamorous camping) betyr nettopp det.  Å koble fra det moderne livet uten å gi avkall på en viss grad av komfort og atmosfære. 

Myhre Gård tilbyr stølsovernatting ved Hedalstølen i Olevatne i lekre mini-hus. Et unikt opplevelse av stølsvidda.  I nærheten av Bygdin finner du Arctic Domes. 

På Beitostølen Camping kan du oppleve det gode camping livet samtidig som du er en steinkast fasilitetene på Beitostølen. Campingen har en fantastisk beliggenhet i nærheten av Beitostølen Skistadion, hvor store arrangementer som Beitosprinten, Beitostølen Live og Trollrock arrangeres, hvert år.