Opplev vårt bredt utvalg av restauranter, catering og utesteder

Et overraskende høyt antall restauranter og utesteder gjør Beitostølen til den moderne og urbane fjellandsbyen den er blitt.

Utestedene er viktige møteplasser for fastboende, deltids innbyggere og besøkende. Oppdaterte åpningstider og kontaktinformasjon finner du på disse sidene, ved å gå inn på informasjon for hver enkelte tilbyder.

Mange av disse stedene kan leies ut for private arrangementer. De fleste tilbyr catering.

Sjekk tilgjengelighetsguiden for mer informasjon om tilrettelegging av utesteder og restauranter på Beitostølen.

Cafeen Inne

Casual Dining

Caféen har en intim atmosfære som inviterer til gode samtaler med gamle venner du ikke har sett på en stund. 

Casa Montagna er en Italiensk restaurant med et stort utvalg av vin.

Lodge 900 med sine moderne og romslige lokaler,  forvandles fra lunsj sted til casual dining og igjen til utested med modern musikk senere på kvelden. 

Steaks & Bones spesialiserer seg på saftige grill og kjøttretter.

 

Peppes2

Familie favorittene

I hjertet av Beitostølen finner du de to store familie favorittene. Begge restaurantene er romslige og tilrettelagt med flotte lekerom for de minste.

Jotunstogo byr på tradisjonelle norske retter og god mat for alle i familien. De romslige lokalene fylles opp i "rush" tida.  "Dagens" på Jotunstogo er den foretrukne bland de lokale. 

Peppes Pizza er et kjent og trygt valgt for barnefamilier og alle som er glade i pizza. 

396602750 6221259724640137 1171134309954088654 N

Til dekket bord

Hotellene og fjellgårdene våre tilbyr bordbestilling for alle, selv om man ikke er gjest på hotellet. Slipp menyvalget og kom til dekket bord som oftest består av en tre-retters middag ferdigtenkt av dyktige koker.  

På det historiske Bygdin Høifjellshotell, kun en 15-minutters kjøretur fra Beitostølen, kan du nyte en tre-retters middag på høyfjellet ved nydelige Bygdin vannet. 

Grønolen Fjellgård Ønsker velkommen til en uforglemmelig matopplevelse laget av ferske lokale råvarer i vakre omgivelser ved Øyangen. Følg med i kalenderen for arrangementer og andre gourmet opplevelser.

Ta turen innom Heggenes og spis middag i en liten og koselig spisesal med romantisk preg i Herangtunet  Boutique Hotell. Det er det perfekte stedet for en  middag for to. 

Radisson Blu Restaurant tilbyr tre retters middag i store, romslige lokaler med fantastisk utsikt og midt i Beitostølen sentrum. Hotellet overrasker ofte med buffé  og temakvelder. De romslige lokalene i Radisson Blu er lett tilgjengelige for alle. 

 

For å sikre deg en plass på en av disse stedene, anbefaler vi at du forhåndsbestiller. 

Bryggerihuset Meny

Utesteder

Opplev det yrende utelivet på Beitostølen! 

Et variert tilbud som byr på live musikk, DJ, karaoke, quiz og tema kvelder. Følg med i arrangementskalenderen og ikke gå glipp av noe. 

Bryggerihuset har Beitostølens desidert største utvalg av øl typer. Sommeren 2024 utvider de tilbudet med utegrilling og kiosk.

Svingen er en klassikker på Beitostølen og  en "institusjon" for mange. Her arrangeres quizkvelder, karaokekvelder og konserter.

Lobbybar1 på Radisson Blu Mountain Resort byr på intim atmosfære med hyggelig stemning og et bredt utvalg signatur cocktails. 

Lodge 900 blir et fantastisk festlokale når kjøkken er ryddet og kokken dratt hjem. 

Vinstogo på Jotunstogo. Lokalet ligger "gjemt" bak hovedrestauranten og er ideelt for en hyggelig aften med ost og vin.

 

DSC6190 Edit

Catering og private arrangementer

De fleste restauranter på Beitostølen tilbyr catering og take away for deg som ikke vil lage maten selv. Det er muligheter for å hente selv, få levert på døra og til og med bestille egen kokk med på kjøpet!

Bestill og hent selv de gode pizzaene fra Peppes Pizza.

Er du på leit etter den perfekte rammen til arrangementet ditt? Våre hoteller, restauranter og fjellgårdene tilbyr unike rammer for bryllup og private selskap. 

Ta en titt på mulighetene under her.

Tjeneste

Catering fra Lodge900

Lodge900sommerbalkong

Hvis du bare vil bestille mat, så leverer vi gjerne catering til deg rett på hytta.

Tjeneste

Catering fra Jotunstogo

Jotunstogo4

Jotunstogo tilbyr catering til større grupper og bursdagsselskaper.

Tjeneste

Catering fra Cafeen

Cafeen Logo

Cafeen tilbyr catering som kan bestilles med eller uten kokk.